Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Що Блінкен “животворчий”-то робить!

Що Блінкен “животворчий”-то робить!

Що Блінкен “животворчий”-то робить!
Тільки провів перемовини – а вже підозри Медведчуку і обшуки в нього.

Прикро, звісно, що наша влада і через неї держава настільки несамостійна, що виперти з країни Медведчука (він, певно, уже в Росії і, не виключено, навіть не повернеться) стало можливим лише після штурхана зі Штатів. І це при тому, що це вигідно самому Зеленському, адже після закриття в*тних медведчуківських каналів перестав падати його рейтинг. Тепер, мабуть, підросте трохи.

Треба думати, після цих обшуків Путін відмовиться зустрічатися з Зеленським, чого, як вважають деякі аналітики, вимагав від Зе і Блінкен. Можливо, для цього й були зроблені обшуки?
Якщо так – непогано. Досить елегантний крок.

Головний плюс – що нарешті кума Путіна, і в його особі інших путінських утриманців, почали переслідувати за діло. Не за те, що “знайшли” у Медведчука муляж міни чи щось подібне, а за державну зраду. Тобто, за те, в чому він завідомо і безумовно винен. І не тільки ж він. Тепер є сподівання, що вся оця наша улюблена публіка – оця вся збірна наволоч, що влаштовує антиукраїнські акції, запилює задля хайпу антиукраїнські відосики, їздить в гості до ворогів, а потім скаржиться на переслідування – можливо, вся оця п’ята колона щось нарешті усвідомить і заткнеться, а частково і перекочує за поребрик, де їм саме місце.

Чекаємо тепер на чергове невелике загострення на фронті і показове пересування військ. Ні на що більше ця недоімперія вже не здатна.

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті