Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Отримали другу дозу

Отримали другу дозу

Доповідаю: вчора вакцинувалися другою дозою. Я та мої батьки.
Астра Зенекою (перша доза була у березні Ковішилдом, вони взаємозамінні).

Щодо оргмоментів. Перший раз я використала всі свої комунікативні та інші здібності, щоб записатися і записати батьків і чоловіка на залишкову дозу. Отримати її було досить непросто. Другу ж дозу ми отримали без проблем – просто зателефонували своїм сімейним лікарям і наступного дня вже прийшли до нашої районної поліклініки, де півгодинки посиділи в черзі й вакцинувалися. Висновок: Степанова погнали абсолютно правильно.

Щодо реакції на вакцину, яку в народі звуть побочкою. Минулого разу я пережила 12 годин пекельця – температура 40 і скажений головний біль. А у батьків (їм за 70) був просто озноб і слабкість. А чоловік вакцинування і не помітив.

Цього ж разу реакція у мене і батьків взагалі нульова – ніби нічим не кололи. У чоловіка друга доза ще попереду, бо його зараз немає в Києві.

Через три тижні, або десь через місяць, маю намір здавати тест на антитіла IgG до S-спайкового білка. Після першої дози здавала, теж за три тижні – антитіла були, але за кількістю в рази менші, ніж у всіх моїх знайомих (конкретно: вважається, що антитіла є, якщо результат більше 50. У мене було 68. Але у більшості знайомих – від двох до п’яти тисяч). Причина такої разючої відмінності мені невідома, тож згодом здам новий аналіз. Про результати повідомлю.
#вакцинація

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті