Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Восьма річниця Майдану…

Восьма річниця Майдану…

З Днем Гідності нас усіх!
Нинішня річниця, так сталося, супроводжується розмовами про можливу скору повномасштабну війну з Росією або, принаймні, серйозне загострення збройного протистояння.
Я в нього, якщо чесно, не вірю. Усі російські приготування вважаю тиском нам і Заходу на психіку – не першим і не останнім. Якщо ж я не права – теж не апокаліпсис. Росія безнадійно втратила час. Зараз не 2014 рік. По-перше, зараз вже неможливо запудрювати світові мізки, що в Україні фашизм, по-друге, у нас вже повно людей з бойовим досвідом, які ностальгують за активними бойовими діями. Є кому навішати окупантам люлів.

І ще одне. Путін з часів Януковича не намагається пропихувати до влади в Україні своїх – умовних медведчуків, бо, знов-таки, втрачено час, до влади вони вже не прийдуть. Сьогодні Путіну неважливі імена українських президента, прем’єра чи спікера. Його мета – не щоб певна людина була українським президентом, а щоб в Україні взагалі не було президента. Хаос, нестабільність, відтяпування “під шумок” іще шматка нашої території, ескалація незадоволення і так далі.

Водночас, неможливо мовчки проковтувати будь-яку дурню, яку робить влада, тільки заради того, щоб не розхитувати човен. Треба думати головою. І завжди шукати баланс. Моя думка, конкретно на зараз – не чіпати Зеленського, хай досидить свої півтерміна, але вимагати відставки й віддачі під суд Єрмака. Щоправда, у Єрмака під судом не дуже вірю, бо він тоді може щось цікаве порозказувати… Так що, можливо, доведеться вдовольнитися відправкою його за поребрик. До речі, у нього сьогодні ювілей – 50 років. Час починати нове життя.

ТРОХИ ФОТО З СЬОГОДНІШНЬОГО МАЙДАНУ:

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті