Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Про загальний військовий облік для жінок

Про загальний військовий облік для жінок

Сьогодні мені тричі телефонували журналісти – просили прокоментувати наказ про обов’язковий військовий облік жінок. Відмовилась, бо зараз хворію і в кадр не можу. Але якщо людям цікаво, що думаю з цього приводу – напишу тут.

До наказу ставлюся скептично і вважаю, що він закінчиться пшиком.

По-перше, щоб поставити на військовий облік таку величезну кількість жінок, потрібен не один місяць, можливо, рік. До того часу “або ішак здохне, або падишах” (с)

По-друге, жінки в армії об’єктивно не потрібні – окрім тих небагатьох, які свідомо хочуть у ній служити.

По-третє, бібліотекарки etc. в армії не потрібні від слова зовсім. З цивільних потрібні медики, ефективні менеджери, знавці логістики тощо. В разі оголошення воєнного стану жінок можна було б задіяти, наприклад, для примусової праці на оборонних підприємствах – але діюча влада ніколи не піде на настільки непопулярні рішення.

Отже, цей наказ – всього лише “наша відповідь Чемберлену”. Взаємні лякалки. МНС Росії опублікувало інструкцію про похорон загиблих на війні за спрощеною процедурою у братських могилах (ух, як страшно!) – у нас вирішили поставити на військовий облік жінок. Явища одного порядку.

Filed under: Статті



3 коментарі "Про загальний військовий облік для жінок"

  1. Так это инструкция как ваши трупы хоронить, чтобы эпидемий на наших новых землях не возникло. 🤣

    1. Nudyk :

      Дурень думкой багатiе

      1. уси-пуси, какой обидчивый… . а ты думал, что это мы под себя инструкции по захоронениям создаём?? конечно, тебе,и таким как ты, так приятно думать, но когда я, и такие как я, разворачивают всё ваше понимание на 180 градусов, то вам становится неприятно , для вас это неприемлемо… Лицемеры.

Залишити відповідь

*

Статті