Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Як мою Буську американці вкрасти хотіли

Як мою Буську американці вкрасти хотіли

#БусяБусеняБусоль власною персоною, вагою десь під сім кіло, з сердечком на лапі. Одна з повноцінних героїв моєї нової книги, яка дуже скоро вийде.

Скільки полігонів, в тому числі зимових, Буська пройшла, скільки переїздів, скільки пригод пережила. А під час міжнародних навчань “СіБриз” її навіть спробували украсти американські солдати!

Ось уривок про це:

“…Американці усі вихідні святкують свій день незалежності, відпочивають, веселяться, грають в американський футбол і п’ють пиво. І при цьому все досить культурно. Іванич каже, не без заздрощів: “У нас якщо вип’ють пиво – значить, потім треба пити горілку, а потім коньяк, а потім шукати жінок. Що то значить – цивілізована нація”.

4-го, щоправда, у них у їдальні якісь дівки – вочевидь, привезені з Одеси – танцювали стриптиз, деякі наші на це видовище теж потрапили, і комбат потім попереджав на шикуванні, щоб фото і відео звідти ніхто не надумав викласти в Інтернет.

Ой, який прикол про американців зараз Вам розповім. Вчора пізно ввечері вони, напідпитку, галасували під моїм наметом і намагалися у так само підпилих наших виміняти мою Буську, якій завтра виповниться два місяці, на якийсь свій мультитул. Я підхопилася, взулась, вискочила, суворим тоном сказала: «This is my private property!», і забрала Бусю в намет.

Як не дивно, на них це не вплинуло. Вони почали з’ясовувати, чи є на кішку документи і якийсь permission. Наші їм пояснили, що це підібране кошеня без документів, яке можна виміняти на що завгодно. На цьому етапі я поскаржилася сусідові по намету, сержанту (тому самому, що вперто мене на «ти» називає), що боюся, щоб не вкрали Бусю. Забрати її до Штатів, кажу, їм ніхто не дозволить, а от по п’яні завезти до Одеси і там перед від’їздом викинути – можуть легко.

Сержант похитав головою, вийшов з намету і гаркнув дослівно так: «ЗІС ІЗ ОФІСЕРС КЕТ! ОФІСЕР ВОНТ СЛІП! ГОУ ФАК ЕВЕЙ!». Бачили б Ви – їх як вітром здуло :)))”

#Сповідь_морпіха

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті