Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Збережемо озеро Біле від забудови!

Збережемо озеро Біле від забудови!

Прошу долучитися всіх, хто може, до кампанії за збереження берегів озера Біле від забудови!
Зокрема, пляж біля озера має бути для всіх киян і гостей міста, а не не чиєюсь приватною територією.

ЗВЕРНЕННЯ ОБОЛОНСЬКОЇ ГРОМАДИ:

Публічне звернення до мера та депутатських фракцій Київради!

Громада Оболоні виступає категорично проти знищення басейну Акваріум та забудови берегів озера Біле! На жаль, депутати Владислава Турець та Євген Кузьменко проігнували звернення. Тепер громаді остаточно зрозуміло на чиєму вони боці. Це обов’язково буде згадано на виборах!

Зараз ми хочемо звернутися до Віталій Кличко. Депутатських фракцій: УДАР Віталія Кличка. КИЇВ Європейська Солідарність – Київ Слуга Народу – Команда Зеленського у Києві Батьківщина. Київ Єдність Олександра Омельченка ГОЛОС. КИЇВ

Особисто до голови комісії Київради з питань архітектури, містобудування та земельних відносин Михайло Терентьєв. Депутатів обраних від Оболоні.

Громада 5 років веде боротьбу за збереження басейну Акваріум та створення на його базі сучасного реабілітаційного центру. Потреба в ньому зараз є вкрай актуальною, особливо для військових, дітей вимушених переселенців, що постраждали внаслідок війни. Наявність існуючого приміщення, провівши його косметичний ремонт, дасть можливість швидко запустити роботу такого вкрай важливого соціального об’єкта. А прийняття рішення про знесення басейну Акваріум, всупереч інтересам більшості мешканців Оболоні, створить великий соціальний резонанс на багато років вперед.

Наразі у громади відсутня можливість повноцінно захищати свої інтереси. У зв’язку з обмеженнями діючого воєнного стану відсутня інформація коли, як і за що голосують депутати Київради. Доступ громадянам на її засідання заборонений. Мирні акції протесту також заборонені.

Але не заборонено пам’ятати про дії або бездіяльність політиків та їх політичних сил.

Просимо мера, депутатів, політичні фракції Публічно надати позицію щодо питання Акваріуму та діяти! Діяти в інтересах громади. Створити сучасний реабілітаційний центр. За це вам подякують всі оболонці, та багато громадян, які зможуть ним скористатися.

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті