Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Прошу допомогти побратиму перевестися!

Прошу допомогти побратиму перевестися!

Звертаюся до військових, в першу чергу до командирів. Прошу допомогти побратиму, людині, яку добре знаю особисто. За можливості прошу репосту.

Він мобілізувався добровольцем 24 лютого, служив на посаді старшого бойового медика роти. Звання – молодший сержант, вік – 55 років. Має освіту фельдшера і три вищі освіти (юрист, економіст, інженер-програміст). Людина стовідсотково надійна, за характером спокійна, безконфліктна і позитивна.

У травні він пішов з побратимами в посадку за пораненим і потрапив у полон. Через кілька місяців був обміняний. Має проблеми зі здоров’ям, визнаний ВЛК обмежено придатним. Командири сказали, що посад для обмежено придатних в їхньому баті немає, тому або хай воює нарівні з усіма (він зараз на посаді бойового медика взводу, але відчуває, що за станом здоров’я не тягне), або приносить відношення з іншої частини.

Тепер, власне, питання. Можливо, в якомусь з підрозділів Сухопутних військ потрібен такий боєць? З проблемним здоров’ям, зате високоосвічений і надійний? Може, хтось готовий дати побратимові відношення?

Зв’язок через мене.

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті