Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Адвокат для Фортуни

Адвокат для Фортуни

UPD. Дякую всім небайдужим, адвоката знайдено!

Друзі, хелп! ТЕРМІНОВО РОЗШУКУЄТЬСЯ АДВОКАТ!

Для Вікторії “Фортуни” Котеленець, з якою ми у 2015-2016 роках служили разом у добровольчому підрозділі (у складі ДУК ПС та УДА). Ви пам’ятаєте її справу. На початку 2021 р. Фортуну заарештували через те, що виявилась зовні схожою на жінку, яка на “параді” в так званій “ДНР” конвоювала наших полонених. Віка сиділа в СІЗО, потім спільними зусиллями ми витягли її на домашній арешт з браслетом, потім без браслета, потім Віці дозволили поїхати додому, в Дружківку Донецької області, потім почалося повномасштабне вторгнення… Сьогодні Віка з двома дітьми – меншій, Зореславі, лише три рочки – вимушені переселенці, живуть у гуртожитку в Стрию.

З вересня 2021 року судових засідань по її справі не було. І ось на тобі, щойно прийшла повістка – на вівторок 25 квітня Вікторію викликають у Печерський райсуд Києва. А їй нема з ким залишити дітей і, головне – В НЕЇ НЕМА АДВОКАТА! Бо Віталій Цокур, який захищав Віку раніше, воює зараз на передку.

Терміново шукаємо адвоката, який допоможе Вікторії! Умови обговорите з нею особисто, пишіть на її акаунт, або я дам в приватку її телефон.

Подробиці з повістки:
Печерський райсуд м.Києва, вул.Володимирська,15
11:30 25.04.2023, зал №209, провадження 757/50349/21-к, обвинувачений: Котеленець Вікторія Олександрівна, у вчиненні кримінального правопорушення за ч.2 ст.260 та ч.1 ст.263 КК України, суддя Бортницька В.В.

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті