Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Подяка Юрію Чорноморцю за апгрейд “Галюсі”!

Подяка Юрію Чорноморцю за апгрейд “Галюсі”!

Величезна, безмежна моя подяка панові Юрій Чорноморець за апгрейд моєї Галюсі!

Було так: Галюсин приціл, хороший Пульсар Терміон, перестав тримати пристрілку. Пристріляєш на полігоні, потім гвинтівка якийсь час постоїть у кутку, після чого СТП без видимих причин зміщується сантиметрів на 10. Або не зміщується – як коли. Ідеш на завдання – і не знаєш, в якому стані твій комплекс.

Доволі довго я намагалася впоратися з проблемою самостійно. Не впоралась і попросила поради у групі Ukrainian Sniper. Там дали багато толкових порад, але головне – відгукнувся Юрій Павлович. В результаті ми з Галюсею з’їздили на два дні на лікування. Один супер-майстер, який не хоче публічності, миттєво знайшов проблему – неякісний саунд-модератор. А далі я абсолютно несподівано для себе отримала новий глушник, новий приціл Пульсар Терміон з лазерним далекоміром (старий виявився справним і перейде на іншу гвинтівку в підрозділі), нове кріплення і нові сошки. (Їх давно час було поміняти, бо, на відміну від прицілу, вони були кепськими, але я ніяк не знаходила на це фінансів).

І патрони, ага!

Після всього цього апгрейду Галюся, яка й до того непогано працювала, почала в мене стабільно вкладатися в 0,3 МОА. Хто розуміє, про що я зараз пишу – мовчки заздріть, бо це самозарядка і це “Зброяр”. :))

Ці подарунки мені було дуже незручно приймати, бо коштують вони недешево. Сотні, якщо не тисячі людей регулярно донатять Юрію Паличу, а він купує зброю, набої, приціли та інше обладнання для величезної кількості снайперів і марксменів. Я не можу знати цих донаторів, але всім їм я теж безмежно вдячна. І закликаю всіх, хто хоче допомагати саме снайперам і марксменам, донатити Юрій Чорноморець. На своїй сторінці він постійно розміщує номери рахунків.

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті