Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Мій коментар NV про пропозицію заборонити після війни чоловікам виїзд за кордон

Мій коментар NV про пропозицію заборонити після війни чоловікам виїзд за кордон

Мій коментар виданню NV з приводу пропозиції заборонити після війни чоловікам виїзд за кордон (посилання на публікацію в коментарях):

Після закінчення війни і скасування воєнного стану не буде підстав не випускати військовозобов’язаних за кордон. А запровадження відвертої диктатури не потерпить ні Захід (влаштує Україні блокаду), ні наш народ (відправить владу знайомим шляхом у Ростов).

Можлива конспірологічна теорія, що за допомогою поста пана Денисенка влада промацує громадську думку. Бо має намір – наприклад, укласти тимчасовий компромісний мир з Росією, щоб провести вибори, представивши це народу як “перемогу”. А оскільки довго такий мир не протриває, то збирається не випускати чоловіків, щоб коли Росія атакує знову, було кого мобілізувати.

Але я в цю теорію не вірю, бо такий розвиток подій не допустила б армія і небайдужі цивільні. Влада не може цього не усвідомлювати, і зараз так само, як решта суспільства, націлена на перемогу.

Нам треба перемогти і отримати з Росії репарації. Це допомогло б вирішити і демографічну проблему, і не менш серйозну проблему з відтоком кваліфікованих працівників за кордон.

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті