Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » Про початок нової війни в Ізраїлі

Про початок нової війни в Ізраїлі

Побуду трохи “кепом”: напад проросійських та проіранських бойовиків на Ізраїль відбувся саме зараз з метою створити на карті світу ще одну потужну гарячу точку, яка повинна відвернути увагу світової спільноти (передусім, США, де діє сильне єврейське лобі), від подій російсько-української війни і зменшити допомогу Україні.

Це погана новина. Хороша – що Ізраїль відіб’ється і нова арабо-ізраїльська війна не триватиме довго. Сподіваюся, євреї не стануть гратися в толерантність, займуть Сектор Газа і зроблять там те, що потрібно зробити (а саме те, що слід робити з людьми, для яких нормально покласти мільйон своїх для того, щоб вбити сотню євреїв). Це в найближчій перспективі. У трохи більш віддаленій – вся оця когорта сил зла, що націлилась зараз на Третю світову війну – вона її програє.

Про це все зараз не каже тільки ледачий. Але мені цікаво інше. Ізраїль сильно відрізняється в кращий бік від України тим, що звик жити у стані війни і навіть бравірує цим (хоча де-юре воєнний стан вони оголосили лише сьогодні – якщо не помиляюся, вперше за 50 років). У них високо цінується і шанується армія і взагалі військовий обов’язок – настільки, що “строчку” служать навіть жінки. У них є сучасні системи розвідки і спостереження. І головне – у них майже немає євреїв, які вважають, що все не так однозначно і араби – братній народ, бо ж вони теж семіти. (Є якісь ліваки, але їх дуже мало).

Принаймні, досі ми вважали саме так.

То як же сталося, що до ворожого вторгнення вони виявилися готові не набагато краще, ніж ми?

Filed under: Статті



Залишити відповідь

*

Статті