Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Штефунька дивиться, як триває збір

Штефунька дивиться, як триває збір

Маленька Штефунька пильно спостерігає, як просувається збір на бойову автівку 🙂
Щоразу, як шелестить прихід нового донату, вона повертається у бік мого смартфону і просить показати їй, скільки вже назбиралося 🙂
А назбиралося ось скільки! Ми з вами великі молодці. Дотягнути хоча б до суми 150-170 тис, решту ми докладемо свої, і буде автівка! Вже маємо одну на прикметі, ще трохи – і зможемо зарезервувати.

Штефі зацікавлена у придбанні автівки, бо сподівається, що її теж візьмуть на фронт, винищувати там мишей. Але їй не обломиться, вона ще не досягла мобілізаційного віку 🙂 Під час нашого минулого виїзду їй, серйозно пораненій, зі свіжонакладеними швами, довелося залишитись у селі в одного дуже хорошого діда. Він сам возив її у місто знімати шви, зараз вже все зажило, ніби й не було. Мала дуже виросла, набрала вагу і з напівпухнастої стала абсолютно плюшевою.
Вона теж просить вас допомогти зібрати на ту автівку, щоб я вже відчепилася від вас і перестала писати про збори, бо бачить Бог, як я це не люблю і намагаюся робити якомога рідше.

А поки що, нагадую, що ви можете взяти участь у розіграші малюнків, на яких зображено наших загиблих Героїв (подробиці в попередньому пості), а також просто задонатити на авто:
Картка Моно: 5375 4114 2664 1580
Є також ПейПал: o.bilozerska(собака)gmail com
#Штефі

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті