Статті Коментарі

Білозерська INFO » Мої малюнки » Марина Сапун

Марина Сапун

Марина Сапун, стрілець-снайпер, пізніше – другий номер гранатометника у 13 батальйоні 58 ОМПБр. Народилася 3 квітня 1983 року у місті Полярне Мурманської області, в ранньому дитинстві переїхала з сім’єю в Україну. Жила у Шостці на Сумщині. Працювала у пологовому відділенні Шосткинської лікарні – санітаркою, бо не мала медичної освіти, мала економічну. Любила подорожувати, мала дивовижний голос, як у професійної співачки. Її двоє дітей – Валерія та Сергій – успадкували її талант, перемагали на міжнародних музичних конкурсах. Згодом син став музикантом, а донька пішла вчитися на медика.
Чоловік Марини, Руслан, мав фах фельдшера. Згодом він здобув вищу економічну освіту і став працювати у банку. Але бажання захищати Вітчизну зрештою переважило, і в 2019 році Руслан пішов бойовим медиком до ЗСУ. Через рік, у 2020 році, Марина теж підписала контракт. Служила разом з чоловіком. У навчальному центрі “Десна” пройшла навчання на стрільця-снайпера і якийсь час служила на цій посаді, а потім стала помічником гранатометника. Під час служби зіграла роль другого плану у фільмі “Точка нуль”.

Марина Сапун загинула 15 травня 2022 року. Це сталося у селі Трипілля неподалік від Бахмуту. Був мінометний обстріл, вона саме бігла до свого чоловіка і не добігла… Він і виніс її тіло звідти.
За кілька днів до загибелі Марина мала коротку відпустку додому, під час якої розповіла директору школи, у якій навчалася, що їй наснився дивний сон – наче на фасад школи прибивають меморіальну табличку…
У Марини залишилися чоловік, син і дочка.

Папір, гелева ручка.
#портрети_полеглих
#Bilozerska_draws

Filed under: Мої малюнки



Залишити відповідь

*

Статті