Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Проблема на автовокзалі

Проблема на автовокзалі

UPD 19 лютого, 11:00:
Мені телефонували з автовокзалу.
Адміністрація подивилася відеозапис, встановили, що винен касир. Вона поверне гроші за квиток мені на картку.

*************
Друзі, проконсультуйте, будь ласка, як і куди правильно поскаржитись на касирку на автовокзалі. Щоб на неї наклали якесь стягнення.
Я зараз вертаюся з поховання мами до себе в частину. Касирка на автовокзалі в Дніпрі продала мені квиток не туди, куди мені треба, а в населений пункт зі схожою назвою. Я це помітила, двічі перепитала в неї, чітко сказавши, куди мені треба, але вона сказала, що в квитку все правильно, просто назва скорочена. “Крапку бачите? Ви що, читати не вмієте? Не стійте тут, ідіть на платформу”.

Я сіла в автобус і годину проїхала в протилежному напрямку, читаючи ваші співчуття про мою маму, поки не додумалась подивитися онлайн-карту.

Вийшла на трасі, зараз попуткою вертаюся в Дніпро.
У мене є чітко призначений час, коли маю бути в частині. Я вже по факту запізнилась. Командир, ясна річ, пробачить, але в мене нормальний командир. Міг би бути і не такий.

Я вважаю, за таке касирку слід покарати. Як це правильно зробити?

UPD. Повернулась на автовокзал і зробила фото касирки.

UPD.2. Ім’я касирки – Горшкова Віра Борисівна.

UPD.3. Підійшла до старшої зміни, більше в неділю нікого немає. Вона мені дала бланк заяви на повернення коштів, і я її заповнила. Сказала, в понеділок перевірять відеозапис, щоб встановити, чия помилка. Якщо касира, то повернуть кошти, і вона поверне їх з власної кишені. Це непогано, бо вони працюють за копійки і тремтять за кожну. Завтра мають телефоном повідомити про рішення.

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті