Статті Коментарі

Білозерська INFO » Повідомлення » Велика все-таки сила у ЗМІ! (Подяка ТРК “Рудана”)

Велика все-таки сила у ЗМІ! (Подяка ТРК “Рудана”)

Велика все-таки сила ЗМІ! Як ви знаєте, я малюю портрети полеглих Героїнь і пишу їхні історії, планую потім видати книгу-альбом їхньої пам’яті. І про деяких наших захисниць в Інтернеті буває замало даних. У більшості таких випадків, коли я викладаю у ФБ портрет з тими даними, що вдається нагуглити, близькі і побратими загиблої швидко дізнаються про це, виходять на мене і дають додаткову інформацію. Але буває й таке, що ніхто мені не пише. Прізвища Героїнь, про яких замало інфи, я виписую в окремий список, щоб потім, ближче до виходу книги, публічно просити вас про пошук їхніх близьких і будь-якої інформації про них.

Так ось, є таке криворізьке телебачення – ТРК “Рудана” Кривий Ріг. Після того, як я намалювала трьох загиблих криворожанок – Інну Дерусову, Валерію Формальову та Людмилу Усенко – вони зробили сюжет про мій проєкт. Нещодавно я намалювала четверту, Ірину Пономаренко, і “Рудана” знову зробила сюжет, і я в ефірі сказала, що шукаю близьких Ірини і будь-які дані про неї.

Вже сьогодні на мене вийшла мама Ірини, пані Оля Цой . Виявляється, Ірина по батькові кореянка, у неї взагалі цікава історія, яку тепер, завдяки пані Олі і ТРК “Рудана”, я змогла описати нормально.

Подяка пані Олі і всім мамам за їхніх дочок.
Подяка усім, хто допомагає.

Filed under: Повідомлення



Залишити відповідь

*

Статті