Статті Коментарі

Білозерська INFO » Статті » ПРО “БЕЗСМЕРТНИЙ ПОЛК” І ШТУРМ ОФІСУ ОУН

ПРО “БЕЗСМЕРТНИЙ ПОЛК” І ШТУРМ ОФІСУ ОУН

Спочатку про офіс. Для мене майже очевидно, чому у вікні штабу ОУН з’явився чоловік з гранатометом. Або я зовсім не знаю людей, або це дуже молодий хлопчина захотів сфотографуватися з тубусом від стріляної “мухи” на тлі ватної колони. У мене тут точнісінько такі самі: вилазять з “мухою” на бруствер (до ворожих позицій 500 метрів, працюють снайпер і ДШК) і просять їх сфотографувати. Сфотографуєш швидко, на тяп-ляп, аби злазив скоріше, а він, зістрибнувши в окоп: “Ой, я тут тримаю неправильно, треба перезняти” – і знову лізе на бруствер.

Втім, якими б не були мотиви того хлопця, він вчинив розумно лише в одному випадку: якщо його метою було викликати негайний штурм офісу ОУН. Бо в такому випадку у будь-якій країні світу будь-яка поліція, від найчесніших слуг закону до найкорумпованіших прислужників режиму, негайно піде на штурм приміщення, де помічено “муху”. Тут без варіантів.

В Інтернеті є відоме фото, де чувак цілиться з “мухи” у будівлю Верховної Ради. Цей чувак – мій побратим, який провів міні-спецоперацію, використавши отримані ще до війни знання, щоб зробити цей фотожарт. Так ось, він зробив це фото не у дні масових заходів, не перед купою журналістських і ментівських камер, і досі не зізнався публічно, що то був він.

Коротше кажучи, якщо увімкнути мізки, а не просто молодече зухвальство, можна вигадати тисячу способів, як зіпсувати життя ватникам, не підставляючи свій офіс і не використовуючи гранатомет. У давнину на Кавказі на кинджалах робили напис: “Без потреби з піхов не діставай, без слави у піхви не повертай”. Зброя не для того, щоб нею лякати. Не збираєшся стріляти – не демонструй її.

Тепер про саму ватну ходу. Це звичайнісінька ворожа операція, фінансована газорубликами, не перша й не остання. В Інтернеті є купа фото, на яких портрети вояків Другої світової валяються на смітниках, викинуті після цієї акції “їхніми” “вдячними” “родичами”. От якби вони маленькі пожовклі фото з родинних альбомів повитягали і йшли з ними – от тоді б я повірила. А так – це все одно, що портрети Путіна несли.

От що я на місці влади (яка мусить постійно думати про імідж України в очах деградованих власною ситістю державних утворень, які не мають у сусідах Росію) робила б з подібними акціями.

1. Ходу – дозволити.
2. Усі види ворожої символіки (колорадки, російські і радянські прапори – тощо) – заборонити. Лише портрети, квіти і тому подібні речі.
3. Письмово, під особистий підпис, попередити організаторів акції, що те-то й те-то – під забороною, і в разі наявності цих речей в учасників акції колону буде заблоковано поліцією.
4. Оскільки ватники не зможуть не притягти свої колорадки, бо хто ж інакше дізнається, що вони ватники – ходу заблокувати. І тримати, поки не розійдуться.
І все, тиша і спокій. Там, де програєш фінансово та інформаційно, треба брати розумом.

Filed under: Статті



One Response to "ПРО “БЕЗСМЕРТНИЙ ПОЛК” І ШТУРМ ОФІСУ ОУН"

  1. З таким же успіхом можна було показувати з вікна атомну бомбу, чи зняті штани. Бо стріляти на вулицю з гранатомета все одно неможливо, якщо не хочеш переполовинити людей у приміщенні. Там що, 2000 метрів площі і стеля 5 метрів? Мусорам треба було якийсь привід для побиття, і вони його побачили. Бо вони коли штурмували – зовсім не боялися гранатомета. Облога приміщення з озброєними терористами виглядає зовсім інакше. Це перше.
    ——————————–
    Штурм був лише заключним аккордом блокування ОУН. А по інших місцях, де відбулися сутички і побиття, жодного гранатомета не було зовсім, і мусора знаходили інші мотиви, або і не шукали їх, били просто так. Тобто, таким було рішення влади, дозволити ваті парадірувати, і побити патріотів. Тепер вже друга стадія, дуркують, роблять розгублений вигляд, тітушок шукають. Де ж ховаються кляті тітушки? І від кого їм ховатися, якщо вони – агентура мусарні, всі на обліку, працюють регулярно, за гроші, або відпрацьовують старі гріхи. Мусора, мабуть, вважають, що вони в доміку, і ніхто нічого не знає.
    ——————————–
    Після Майдану, коли тітушня застосовувалася масово, отак дозволити зберегтися системі МВС, прикрити фіговими листочками старих беркутів, наскрізь корумповані династії мусорські, прокурорські, суддівські, політичні – це феєрично. Це премія Дарвіна. Сильно нагадує античний анекдот про автоматичні фаллоси з голосовим викликом. Тепер будемо мовчки дивитися, як вони нас добивають і доїдають, бо інакше Путін нападе.
    ——————————-
    Добра справа має бути тихою і непомітною, оце свята правда. Все одно, нема сенсу конкурувати з владою за обсяг реклами. Але можна іншими засобами забезпечити собі добре паблісіті.

Залишити відповідь

*

Статті